Trainwreck

Trainwreck

Innehåller mycket utropstecken men nästan inga spoilers!!

Före filmen.

Är Amy Schumer den största komikern just nu?! Hon har en serie på Comedy Channel som jag har kollat lite på, kul men inte superkul, dock inte sett senaste säsongen.

Ok, intrigen är en att Amy super och knullar och sen hittar hon någon som kanske kan lugna ner hennes destruktiva beteende och få in henne på den ’rätta’ vägen. Inga konstigheter!  Det som cirkulerar i media om att Amy Schumer har en oerhört rasistisk humor får man kanske ta med en stor jävla nypa salt.

Efter filmen.

Hennes timing är sjukt perfekt, i ’Inside Amy Schumer’ så är den bra men här är den verkligen ett snäpp bättre. Verkligen ett nöje att kolla på.

Alltså John Cena och hans rumpa, varför har de inte gjort fler filmer tillsammans innan?! Möjligt att han bara hållit sig till WWE innan men i vilket fall är både han och LeBron riktigt klockrena i sina roller! En nackdel var dock att vissa namn som nämndes kändes lite väl obskyra för mig så jag var tvungen att googla i mörkret för att fatta skämtet fullt ut men man överlever utan att fatta skämtet också, vissa saker hänvisas också till senare så man måste inte fatta direkt.

För att verkligen bevisa att det är en skön film så kommer jag gå på den igen med mina tjejkompisar bara för att det kommer bli så jävla roligt att se dem bli skrämda, äckliga, sorgsna och helt överkörda av skratt och fulhumor! Stort jävla plus är att en viss svensk New York Rangers-målvaktströja hänger på Bill Haders kontor i filmen, kanske en försmak på uppföljaren?!

// Christoffer

No Comments

Post a Comment