Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

Typ inga Spoilers.

Före filmen.

Jag tänker att jag kan laddar upp med Terminator 2: Judgement Day från 1991, jag har så sjukt mycket minnen i mig från när man sett den på TV under i stort sett hela 90-talet och att det var mycket wow-känsla över hela filmen även efter att man sett den ett par(70-80) gånger.

Det har väl varit rätt så blandade recensioner på denna, vissa har verkligt tyckt den var urlöjlig och nån har t o m sagt att det är den bästa hittills. Vi får se.

Efter filmen.

Ett STORT misstag att kolla på Terminator 2 först. Det första man gör är att jämföra Linda Hamilton med Emilia Clarke, Linda är så jävla hård och vältränad, hennes skådespelarinsatser 1991 är verkligen superba. Emilia Clarke är rätt kort och urgullig, även i scener där hon ska spela tuff så håller det inte, man faller inte för det nånstans.

Det blir bättre.

Först måste vi ta upp det här hur löjligt det är när en film ska försöka kopiera hela scener från gamla klassiska filmer. Sen blir det ännu värre när man har gjort allt nytt i CGI, fett underkänt. Vissa actionscener är har lite innovativt men annars är det ungefär samma, mycket väggar som går sönder och metall som skrapas. Några riktigt snygga gliringar dyker upp, några riktigt dåliga men jag överlever. Jag gillar storyn som fan. Så jäkla vågat att hoppa över i stort sett alla andra gamla filmer och skapa något nytt som faktiskt håller ihop.

I slutänden är jag defintivt nöjd över att jag lagt tid på denna.

Jag skrattade och grät. Det trodde jag inte.

Vi vet att detta ska bli en trilogi så ett tips är att kolla eftertexterna.

// Christoffer

No Comments

Post a Comment